Min lille Fillipo …My little Fillipo

Dette korte indlæg er dedikeret til min kære Fillipo. Jeg  havde den bedste dag med ham i går, han er simpelthen en lille charmetrold. Hans mor er død og hans far er alkoholiker og bor på gaden, så derfor bor han på børnehjemmet. Fillipo er både sjov og smilende, men kan også være meget stille og en smule pivet, så han kan være lidt belastende en gang imellem. Men alt i alt er han bare en fantastisk lille personlighed. Jeg elsker den lille skabning.
//
This short post is dedicated to my dear Fillipo. I had the best day with him yesterday, he is such a little charmer. He lives at the orphanage. His mother is dead and his father is an alcoholic who lives on the street. Fillipo is both fun and smiling, but can also be very quiet and a bit annoying, which is why he can be a little stressful sometimes. But all in all he is just a great little personality. I love him to bits.

Han var simpelthen så lykkelig, da vi var nede at bade forleden at han bare smed alt tøjet og hoppede i 😀
//
He was so happy when we were down to bathe the other day that he just took of all of his clothes and jumped in: D
IMG_6924

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *