Mandag… Monday………

Jeg har virkelig ikke fået meget søvn i den seneste uge, og  en masse aktiviteter og frivilligt arbejde om dagen og byen om aftenen, har blot gjort mig endnu mere smadret.

Jeg tog i min frokostpause forbi en pige i landsbyen, Joyci, som jeg bare elsker overalt på jorden. Jeg kunne desværre ikke være der for længe, da børnehjemmet kaldte!
Da jeg kom tilbage på børnehjemmet stod den på badning af alle børnene. Der er ikke særlig meget vand i langsbyen, så et bad er hurtig indsæbning af barnet og så en spand koldt vand over hovedet. Der tog jeg dog inden billeder af, da børnene var nøgne og måske ikke ville synes det var helt behageligt 🙂

Til gengæld tog jeg en masse billeder af Joyci 😀
//

I really have not got much sleep in the past week, due to a lot of activities and volunteer work during the day and going out in the evening.

Today I spend my lunch break with a girl in the village, Joyci, who I just love to bits. Unfortunately I could not be there for long, as the orphanage called!
When I came back at the orphanagethe children had to take showers. There is not very much water in the village, so a bath, is fast shampooing of the child and then a bucket of cold water over its head. However, I did not take any pictures of the children while showering them, as they were naked so I do not think they would have liked it 🙂
In return, I took a lot of pictures of Joyci: D

IMG_7237IMG_7232

 

IMG_7233

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *