Min Joysee (sidste indlæg i denne omgang) … My Joysee (last post in this round)

IMG_8176

Som mange af mine nærmeste ved, så blev jeg meget vild med en fantastisk lille skabning ved navn Joysee. Hun er en lille pige, albino, som boede i landsbyen New Land som jeg var frivillig i. Hun kommer af en fattig familie, og gik på skolen.
Hendes mor er 18 år og blev voldtaget som 14 årig. Derfor kender Joysee ikke sin far, og hun bor til hverdag how sine bedsteforældre, fordi hende mor er lidt speciel i hovedet. Jeg faldt straks for hende fordi hun er en lille bandit. Hun er så genert og fjollet, og samtidig den fødte stand-up komiker.
Der er ikke grænser for sjove ansigter og små optrædener hun kunne finde på at lave.
Samtidig kunne hun simpelthen bare blive så genert og rød i hovedet over ingenting.

Jeg ville sådan ønske at jeg kunne tage hende med til Danmark, men da det ikke var muligt besluttede jeg mig for at sponsorere hendes skolegang.

Jeg var 3 gange ovre på en engelsk boarding school for at beslutte mig om det skulle være der, og efter et møde med ejeren og en masse rundture og snakke med eleverne besluttede jeg mig.

Jeg betalte så en portion penge for indmeldelse og en hel masse ting hun skal bruge (kuffert, uniform, personlige pleje sager mv.). Derefter starter hun i Januar hvor jeg vil betale den første rate af penge.

Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at besøge hende igen og følge hendes rejse.
Jeg tænker på hende hver dag, hun er min lille engel <3

Dette bliver min sidste post for denne gang, jeg vender stærkt tilbage når jeg skal rejse igen!!
//

As many of my closest friends and family know, I met a fantastic little creature named Joysee in Africa. She’s a little girl, albino, who lived in the village of New Land where I volunteered. She comes from a poor family, and went to the school in which I volunteered.
Her mother is 18 years old and was raped at 14. So Joysee does not know her father. She lives ewith her grandparents, because her mother is  mentally disturbed. I fell in love with her because she’s a little comic. She is so shy and silly, and at the same time a little stand-up comedian.
There are no limits to how many funny faces and sketches she would do.
At the same time, she could just be so shy and blush over nothing.
I  wish that I could take her to Denmark, but since that was not possible, I decided to sponsor her schooling.

I visited an English boarding school 3 times to decide whether it was the right place for her, and after a meeting with the owner and a lot of tours and talk with students, I decided, yes.

I paid as an amount of money for registration and a whole lot of things she needs (suitcase, uniform, personal care matters, etc.). She starts in January where I will pay the first semester fee.

I look so much forward to visit her again and follow her journey.
I think of her every day, she’s my little angel <3

This is gonna be my last post in this round. I will be back, when I will be ravelling the next time!!

IMG_7699IMG_7726IMG_7728IMG_8116IMG_8121IMG_8146IMG_7691IMG_7237IMG_8184IMG_7238

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *