Kaos i Dar es Salaam

I går oplevede jeg en ret hektisk start på min rejse i  lufthavnen i Dar es Salaam, Tanzania.

Det er so far det mest hektiske sted jeg nogensinde har været.

Til at starte med, kommer jeg ind til pas/via kontrol, hvor man skal udfylde en masse papier og stå i en lang kø, eller nærmere  klump hvor folk masser hinanden. Der findes jo ikke rigtig kø kultur hernede. Jeg måtte vente i 4 timer på at få visum og så da jeg kom til baggage claim var min baggage væk. Der er så ikke rigtig nogle baggage bånd, det er mere bare et rum hvor alt baggage bliver smidt ind som man kan se.

IMG_6669.jpg

Så jeg har ingenting, ingen malaria medicin, som jeg ellers skal tage hver eneste dag.
Ej heller rent tøj. Og de sender jo baggagen tilbage til Dar es Salaam når de finder den men jeg skal til kilimanjaro, så jeg ved ikke hvornår jeg får den.

Da jeg så endelig fandt et sted og købe noget vand og nogle ting så kan jeg overlevede de næste par dage uden baggage så tog de ikke imod mine USD. De er for gamle og kan ikke bruges i Tanzania. Tak for det, Danske Bank.

Så jeg sad uden baggage, medicin og eller penge, helt alene i en kaotisk lufthavn hvor alle råber og intet fungerer.

Jeg kom dog frem til det hostel jeg skal bo på ved Kilimanjaro sent om aftenne, og her bor en masse unge fra hele verden, så det er virkelig nice!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *