Humør i top!

Det er jo ingen hemmelighed, at min lange rejse og mistede baggage har påvirket mit humør en smule. Men jeg har heldigvis mødt AC, som også bor på mit Hostel, hun tjekker dog ud i morgen, men det skulle ikke sætte en stopper for, at vi skulle hygge os lidt her til aften!

Så vi gik en tur ned til train tracks, den gamle tog station, hvorfra man kan se Kilimanjaro (når det ikke er total overskyet, som i dag). Vi mødte derudover, Andrew, som har startet sit eget Kilimanjaro bjergbestigningfirma. Pisse sejt! De fleste der ejer bjergbestigningfirmaerne hernede er hvide mænd, så det er mega sejt, at han tør satse det hele og tro på sit projekt. Jeg skal helst sikkert bestige Kilimanjaro med hans firma og ham, som guide næste gang jeg er i Tanzania.

http://pacemakeradventures.com/

IMG_1077.jpgIMG_1065.jpgIMG_1074.jpg

IMG_1061.jpg

Jeg har brugt det meste af dagen på, at anskaffe ting jeg mangler, såsom sæbe og en hårbørste. Den eneste hårbørste jeg kunne opstøve i hele Moshi var denne:IMG_1053.jpg

Kombinationen af minibørsten og hårshampoo/conditioner til afrohår (hvilket er det eneste man kan få her), har resulteret i at jeg har hvad der muligvis er mine værste hår dage i mands minde. Mit hår er blevet helt ekstremt kæmpestort, selvom det måske ikke ser sådan ud på billedet 🙂

IMG_1091.jpg

MØS fra mig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *