Crowdfund pt. I

Nå! Så måtte jeg hellere komme i gang med, at undersøge hvad alle de pengene jeg har crowdfunded skal bruges til.  Jeg er helt vildt overvældet over det beløb jeg er oppe på, 11.550 kr., hvilket er total ud over hvad jeg nogensinde i min vildeste fantasi kunne forestille mig! Jeg er dybt taknemmelig over den kæmpemæssig støtte jeg har fået, både monetært men også psykisk støtte fra rigtig mange gode mennesker.

Tak for Jer alle sammen <3

Første skridt tog jeg  går, da jeg gik Whitney, som jeg kender fra sidste gang. Hun ved hvad alt koster hernede, og hun er hjælpsom og til, at stole på. Samtidig kender hun til børnehjemmet og hun kender William der bestyrer det. Så jeg drøftede med hende og spurgte ind til hvad hun mente de havde brug for. Hun nævnte noget med et toilet, men sagde at jeg skulle tale med William og dernæst vende tilbage. Så jeg hoppede i Dala Dala’en og kørte ud til landsbyen.

IMG_1114.jpg

Da jeg ankom til landsbyen blev jeg (selvfølgelig!) mødt med en helt masse love og næsten alle råbte “HEJ SARA”!! Jeg er stadig vildt overrasket over, at de kan huske mig, alle børnene og lærerne.
Jeg tog derefter en snak med William (som billedet herunder viser) om, hvad han mener der er behov for og bad om prislister, så jeg kunne tage dem med tilbage til byen og spørge Whitney og de ansatte på mit hostel om priserne.

IMG_1119.jpg

Han nævnte selv toilettet, og så nævnte han at de mangler borde og stole, samt tavle i et klasselokale. Derudover mangler de mad og personlige hygiejne ting, såsom rene underbukser, boxershorts, bind til pigerne osv. Samtidig gjorde han opmærksom på, at de er begyndt, at spare sammen til at bygge et bur til høns, geder og kaniner, så de kan blive selvforsynende og evt. sælge æg, geder med henblik på at tjene lidt penge.

Her er listen, som jeg har fået af William, med priser.

IMG_1194.jpg

Jeg har nok ikke råd til det hele og jeg skal prioritere, for jeg har ret strenge krav til, at jeg selv skal med ud og handle med de lokale, så jeg styrer pengene. Jeg kunne ikke drømme om at give dem til William, jeg stoler ikke på ham. Samtidig, vil jeg gerne se alt blive startet og afsluttet, for jeg ved, at hvis jeg kigger væk, så er det ikke sikkert det bliver lavet færdigt.

Her er billeder af klasseværelserne, både det med inventar og det uden, samt der ødelagte toilet, som jeg allerede nu tror jeg prioriterer, at reparere.

(jeg betalte renoveringen af gulvet i klasse lokalet øverst i 2016, også ved hjælp af crowdfunding)

IMG_1127.jpgIMG_1129.jpg

Rimelig klamt toilet, og det er pigetoilettet, så jeg tror de går og holder sig, det ville jeg hvert fald gøre!

IMG_1120.jpg

 

Jeg opdaterer nærmere om crowd funding projektet i morgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *