Crowdfund pt. II

I dag har været en helt vildt lang dag, jeg kan næsten ikke holde øjnene åbne mere!

Heldigvis er jeg alene på værelset, de 3 andre er oppe og bestige Kilimanjaro, så jeg har værelset alene i nat 🙂 Jubi.

Min dag startede med, at jeg ventede 4 timer, på at en taxa chauffør skulle bringe min baggage fra lufthavnen og til hostellet. Jeg ventede dog med glæde, da jeg var så overdrevet glad over at den var på vej. Efter at have gået rundt i det samme tøj i 5 dage i 35 graders varme, var det egenlig ret dejligt at få rent tøj på og gå i bad med sæbe 😉

Anyways, jeg drog til langsbyen omring frokost for at igangsætte projekterne, og har været i byen for at købe sand til cement og mursten til renovering af toilettet. I morgen skal jeg over til en smed i landsbyen, for at give ham penge til at købe jern, så han kan smede stole, borde og bygge en stor tavle på væggen i klasselokalet.

Når jeg har lavet de to projekter vil jeg bruge resterende penge på hygiejne ting/undertøj til pigerne, mange af pigerne har store brysterne, men igen bh. Tro det eller lad være, men det er faktisk ikke særlig sjovt at løbe rundt uden bh, især ikke som teenager.

Jeg vil også bruge en stor del af de resterende penge på at købe mad til næste måned. Det er ikke altid der er mad nok til 3 måltider på børnehjemmet, så de må tit gå sultne i seng.

Jeg vil i næste indlæg dokumentere og lægge billeder op, af mine køb. Jeg har ikke rigtig haft mulighed for det endnu, fordi jeg kun har igangsat projekterne og mangler at betale en del håndværkere i byen.

Derudover vil jeg fortælle Jer om, hvorfor jeg valgte lige netop disse projekter, fremfor de andre ting jeg kunne have valgt at bruge pengene på.

Men det bliver i morgen, for jeg kan mærke at jeg snart skal i puttekassen 🙂

Sov godt, vi skrives ved 🙂

Møs

ps. Jeg besøgte lige Joysee i dag og hun var svært begejstret for, at jeg havde slikkepinde med! Jeg havde en masse andet slik med, og hun slugte det hele. Det undrer mig, at hun ikke fik mavepine.

Min hud er til gengæld ved, at være lige så rød som Joysees slikepind!

IMG_1220.jpgIMG_1239.jpgIMG_1233.jpg

IMG_1249.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *