Update efter weekenden!

Der har været lidt stille på bloggen henover weekenden, men jeg har haft brug for at slappe lidt af og nyde et lille break 🙂

I fredags var jeg i landsbyen om dagen, for at betale for materialer og se hvordan arbejdet er ved at gå fremad og lørdag hentede jeg Joysee fra kostskolen og havde hende med ind til byen hvor hun sov med mig på hostellet og vi tog over til et resort om dagen for at lege på legeplads.

Først en lille opdatering fra børnehjemmet

Afløbene og rørene til 3 toiletter og 2 bade er så småt ved at være lat under jorden og der er købt materialer til, at bygge toiletterne og badene færdigt indvendigt. Derudover er der leveret jern til at smede 30 stole og 15 borde, så jeg vil i dag tjekke op på om smeden er gået i gang. I lørdags bestilte jeg ophængning af en tavle i klasseværelset og glæder mig lidt til at se om han har været i gang i weekenden (man ved aldrig med afrikanere).

Derudover har vvs manden bygget en vandpost af cement, som kan ses her. Sharooni viser den stolt frem. Hun står godt nok foran vandhanen, men I kan nok forestille jer den 😉

IMG_2036

Jeg har købt noget sæbe (den slags de bruger hernede), og vil blot vise Jer hvor langt Jeres penge rækker. Her er sæbe til en måned til bad, vask, opvask osv., på børnehjemmet, som koster DDK 15.

IMG_0168

Til slut, lidt billeder af børnene <3

IMG_5450

 

IMG_6836

IMG_9364.JPG

 

Vi skrives ved – MØZZER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *