En hård dag…

I går have jeg en virkelig hårdt dag, jeg var rigtig ked af det, jeg følte mig ensom og alene, samtidig med, at jeg jeg have ondt i hele kroppen og havde malaria symptomer. Jeg fik heldigvis facetimet med familie og veninder, hvilket hjalp på humøret <3

Jeg har det heldigvis lidt bedre i dag, jeg mangler stadig at købe en masse mad til børnehjemmet, så jeg har ikke tid til at ligge syg. I ag vil jeg bare gerne have overstået indkøbene og tjekke op på hvor langt håndværkerne er med projekterne, så jeg kan slappe af i aften.

Update på projekterne

Her er indkøbt jern til stole og borde, som smedene er i gang med at lave

IMG_2236.JPG

IMG_3760.JPG

Der er blevet bygget endnu en vandbrønd på skolen som ligger op ad børnehjemmetIMG_4531.JPGIMG_2028.JPG

Derudover er der sat en tavle op, nu skal den males sort og væggen skal vaskes ren

IMG_9158.JPG

IMG_4079.JPG

De sviner helt sindsygt, når de arbejder hernede, det generer virkelig min OCD og perfektionisme!

Vi skrives ved – MØS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *