Det er med glæde at vi kan meddele at Mia Johnsen nu er en del af Empower Children Association

Byd rigtig hjertelig velkommen til Mia 🤗

Vi er utrolig stolte af at kunne præsentere Mia som en ny del af Empower Children Association!

Mia har arbejdet med frivilligt arbejde i mange år, specielt i Afrika. Hun har besøgt børnehjemmet/skolen (Newlands orphanage) i Tanzania flere gange, kender mange af børnene, og gjort et kæmpe stykke arbejde der siden 2015. Tidligere har hun haft sit eget projekt, hvor hun har samlet penge ind til skolen/børnehjemmet, men har, til vores store glæde, nu valgt at blive en del af os, for forhåbentlig at kunne skabe en masse synergier og skalere vores nuværende set-up. Hun har utrolig meget erfaring, som vi er glade for, at hun vil bidrage med.

Vi er sikre på, at det bliver et fantastisk samarbejde.

Kærligst,

Sara & Jesper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *