Mia her! En lille opdatering fra mine første uger her…

Hej alle sammen!

Jeg beklager stilheden hernede fra Tanzania.. desværre har jeg været slemt ramt af sygdom og højre hånd er i gips 🤒Derudover har jeg haft ni familiemedlemmer med hernede i Moshi, som nu er rejst hjem til regnfulde Danmark igen. Nu kan I tro, at der er meget, jeg vil opdatere jer om!! 🌍🍀

I forrige uge havde jeg hele min familie med ude på børnehjemmet, hvor formiddagen var blevet brugt på at tilberede lækker velkomstsmad til os; pilau, kylling, pomfritter, salat, frugt og sodavand. Der blev holdt taler for os, og børnene havde endda også lavet en sang og dans for os. Det var så rørende, og der kom da vidst også er par tårer frem hos flere af os 😭☺️
Som nogle af jer sikkert ved, fik vi sponsoreret en masse tøj fra Folkekirkens Nødhjælps lager i Århus og Frelsens Hær i Esbjerg. Vi har også modtaget en masse fra private og selv doneret tøj, smykker, mobiler og legetøj til børnene. Alt det havde vi rullet og pakket i ni kufferter á ca. 18 kg pr kuffert, som vi tog med denne dag. Sikke en begejstring!! Dog besluttede vi kun at pakke et par af dem op, fordi der var så meget. Der bliver sjældent købt nyt tøj til børnene, så dette var jo som juleaften gange 100! 👚👗👞👕👏🏼🙏🏼

En af dagene tog min famile og jeg 48 børn fra børnehjemmet og landsbyen med ud til YMCA Swimmingpool, hvor vi plaskede rundt hele dagen. Jeg har flere gange haft dem med derhen, og de er altid så gode til at hjælpe hinanden med at få en svømmetur, idet ikke alle selv kan svømme. Selv havde jeg og min familie også gerne to til fire børn hængende om halsen, frem og tilbage i poolen og 10-20-30 legede vi også 🌊🏊🏽‍♀️ Selvom det var hårdt og udmattende, overtog glæden alt 🥰 Herefter spise vi chips na kuku og fik sodavand og vand til. Alt blev spist op!, dette var luksus mad for dem, da de er vant til bønner og ugali hver dag.
Sikke mange smil og megen latter denne dag gav alle børnene!! Tusind tak til jer der har været med til at bidrage til denne fantastiske dag, hvor børnene har fået lov til at være børn. Jeg ville ønske, I selv kunne opleve glæden 😍🙏🏼

De kærligste hilsner fra varme og solrige Tanzania☀️☀️☀️

Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *