Forandring fryder

Jambo alle sammen!
Som I har kunne følge med i på vores sociale medier, er der virkelig sket mange store ændringer på børnehjemmet den seneste uges tid.

Her er vi med den sødeste pige, Sharooni

Her har I et overblik over, hvordan børnehjemmet så ud før og efter vores igangsatte projekter.

D. 25. februar startede vi på at lave et stabilt stativ til deres vandtank, da det eksisterende var fuldstændig faldefærdigt og rustent – vi vil endda kalde det livsfarligt at begynde at klatre op på det, som billederne viser:

Også elektricitet blev der hurtigt sat op på pigeværelserne – nu kan de alle smukkesere sig uden problemer. I kan tro, pigerne var overlykkelige, da de kom hjem fra skole og opdagede, at der var kommet lys på deres værelse 😀

Elektrikeren kigger på el for at give et tilbud

Lige siden 2015, og hvis ikke længere, har gaten til børnehjemmet bestået af en slags tremmeport, som mest af alt lignede fængslestremmer. Nu har de fået landsbyens flotteste port!!
Denne skal holde uvelkomne gæster ude og derved højne sikkerheden på børnehjemmet.


Det mest omfattende projekt er dog ydermurene på børnehjemmet… alt det gamle maling er blevet revet af, murene er blevet spartlet på ny og har fået ny flot lilla farve. På mandag har vi hyret en maler til at male forskellige motiver, som skal glæde børnene og udvikle deres engelsk.

Det er kun første lag. I morgen kommer det andet lag på.

Dette er nogle af de projekter, som vi har haft gang i på det seneste. Vi er stadig i gang med en masse og vil opdatere jer løbende på det hele.

😃

Kærlig hilsen,

Sara & Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *